30 godina iskustva
Pogodnosti za Partnere
Isporuka za 24h
Besplatna dostava > 5.000 rsd

Česta pitanja

Opšta pitanja

Da bi ste mogli da koristite sve pogodnosti naše Web prodavnice, potrebno je:

  • da se registrujete i tako omogućite dostupne popuste, kao i informacije o Vašoj porudžbini u realnom vremenu
  • registracija je veoma brza i obavljate je samo jednom, nakon čega imate pristup svom profilu gde možete promeniti svoje podatke, lozinku, adresu za isporuku, pogledati istoriju Vaših porudžbina, prijaviti se na dobijanje informacija o novim proizvodima kao i aktuelnim ponudama i još mnogo toga.

Pogledaj

Kako bi se osigurala zaštita podataka o ličnosti Mass Company je usvojila čitav niz pravila koja regulišu obradu i zaštitu podataka o ličnosti. Implementirani su različiti mehanizmi, poput obavezne obuke svih zaposlenih za postupanje poverljivim i ličnim podacima, pristup podacima o ličnosti je dozvoljen samo ovlašćenim licima, a pored toga postoje i jake politike lozinki.

Pored navedenog Mass Company je imenovala i lice za zaštitu podataka o ličnosti koje pomaže u procesu zaštite i obezbeđivanja bezbednosti ličnih podataka i vodi računa o njihovoj usklađenosti sa Zakonom.

Mass Company je svojim korisnicima omogućila depersonalizaciju podataka, mogućnost preuzimanja svih ličnih podataka koji se nalaze na sajtu (podaci o nalogu, porudžbine, komentari, želje...), i doneta je jaka politika lozinki na ličnim profilima (najmanje 8 karaktera, mala i velika slova, brojeve i znakove interpunkcije), kao i blokiranje naloga nakon 5 neuspelih pokušaja logovanja.

Mass Company stalo prati i u zavisnosti od potreba unapređuje bezbednosne mere, a sve kako bi sprečila neovlašćeni pristup, gubitak ili unišenje podataka o ličnosti.

Mass Company Vam garantuje apsolutnu sigurnost i bezbednost prilikom On-Line plaćanja. Evo i kako smo u tome uspeli. On-Line kupovina kao i plaćanje putem kreditnih kartica je veoma složen i delikatan proces. Osim naših IT profesionalaca, u ovaj proces smo uključili i:

  • UniCred Banku
  • All Secure kompaniju lidera na polju sigurnosti prenosa osetljivih podataka, koji obezbeđuje najviši nivo PCI DSS sertifikacije (Level 1)
  • Sellxed kompaniju iz Švajcarske, svetskog lidera na polju e-plaćanja

Sve ovo potvrđuje apsolutnu bezbednost On-Line plaćanja u skladu sa najvišim zahtevima. Svaka vaša platna transakcija obavljena kroz našu platformu će biti brza, bezbedna i kontrolisana.

Jedan od najvažnijih koraka koje je Mass Company preduzeo u cilju zaštite Vaših naloga je jaka i jedinstvena lozinka.

Sa tim u vezi postavljeno je nekoliko pravila koja moraju biti ispoštovana, čime se postiže maksimalna bezbednost naloga.

U daljem tekstu navodimo uslove koji moraju biti ispoštovani kako bi Vaša lozinka bila bezbedna:

  • Lozinka mora da ima najmanje 8 alfa-numeričkih karaktera (slova-brojevi)
  • Lozinka mora da ima najmanje 1 veliki alfa (slovni) karakter, tj. 1 veliko slovo.

Molimo Vas da svoju lozinku ne dajete drugim licima i na taj način i Vi direktno utičete na bezbednost i privatnost Vašeg naloga i ostalih podataka.